Lidt Om Os

Vi er en familie bestående af to voksne og to teenagedrenge, der bor på en nedlagt landejendom i solbjerg 15 km syd for Århus. Vi har tidligere haft to schæferhunde, men har været uden hund i en årrække. Dog var vi aldrig i tvivl om, at vi skulle have hunde igen.

Snakken faldt på, hvilken hunderace det skulle være, og vi var meget enige om at det ikke skulle være en stor hund. Hvilken race skulle vi så vælge, for at vi så vidt muligt kunne få opfyldt vores krav? Det skulle være en kærlig og selvstændig hund, med et robust væsen, og masser af karakter og også  gerne med stor personlighed. Desuden var det vigtigt for os at få en hund  som var børnevenlig, allergivenlig, og en hund som nemt kunne omstille sig til forandringer, da vi i vores ferier gerne vil have vores hunde med. Valget faldt på racen cairnterrier og vi fik den første hund i 2006. Som de fleste opdager, var en cairn ikke helt nok, og vi har i dag 3 dejlige familiehunde.

Vi har en stor indhegnet have  hvor hundene kan rende frit. Vi tager ofte til strand og skov, og hundeskoven som er beliggende tæt ved os bliver flittigt besøgt. Desuden er udstillinger også blevet en del af vores hobby, for på bedste vis at sikre racens standard fremover.

Du vil kunne finde info om vores hunde, hvalpe info, stamtavler, sidste nyt fra os, film fra vores kennel, og dejlige billeder af alle vores hunde her på siden, som vi håber I vil gå på opdagelse i.

God Fornøjelse….